Energia negativa este prezenta peste tot si de cele mai multe ori ne strica linistea si confortul intern. Acest tip de energie este provocat de certuri, stres si multi alti factori externi. Se pare ca si oamenii de stiinta au ajuns la parerea ca „spiritele rele” pot provoca energii negative in jurul nostru. Sunt numeroase metode folosite de mii de ani care ajuta la mentinerea echilibrului in casa.

Ne-am gandit sa iti prezentam cateva optiuni pentru a alunga energiile negative din caminul tau. Poti alege sa te protejezi corect impotriva energiei negative care destabilizeaza echilibrul, dar si sanatatea corpului.

Copal

Probabil ca nu ai auzit de acest termen pana acum. Copalul este de fapt o rasina a unui copac din familia Burseraceae. Este folosit de mii de ani in anumite religii pentru purificare. Poti sa arzi aceasta rasina in casa, iar fumul are rolul de a purifica si proteja atat caminul cat si oamenii care locuiesc in el. Se spune ca copalul are legatura directa cu zeii, iar fumul are putere atat de mare incat sa extinda chiar si starile constiintei.

Ierburi si plante care elimina energia negativa din casa

smirna

Smirna

Este vorba despre o planta aromatica. Smirna se extrage din coaja mai multor specii de Commiphora. Acest tip de copaci se regasesc in mai multe regiuni din Egipt. Bineinteles, ca si aceasta metoda de indepartare a energiei negative din casa este folosita de foarte multi ani, inca din perioada faraonilor. Fumul rezultat din arderea rasinei lasa un parfum destul de placut in incapere. In Egiptul Antic era arsa in cinstea lui RA dar si la templele dedicate lui Isis.

Rozmarin

Rozmarinul are proprietati de curatare dar si de purificare a corpului. Este utilizat de mii de ani in diverse culturi pentru indepartarea energiilor negative. Arderea lui are numeroase proprietati si este una din cele mai vechi plante cu legaturi stranse in artele magice. Se foloseste pentru protectia casei de energiile negative si pentru atragerea norocului. Poti sa atarni la fereastra rozmarin pentru a scapa de duhurile rele, invidie si orice alta forma de energie negativa, dupa cum spun specialistii.