Verde, albastrul, alb sau exotic – este timpul sa va ganditi deja cum va arata bradul de Craciun pentru noul an 2022 si cum sa-l decorati cel mai bine. Iar daca gandul va duce la tone de beteala si o stea pe varful acestuia – uitati-l, totul e de domeniul trecutului. Anul 2022 bate la usa, este timpul sa va familiarizati cu tendintele moderne. Iata cateva sfaturi si trucuri despre cum sa decorati un brad de Craciun natural sau artificial pentru a face sa para elegant si la moda.

Primul pas – alegeti o culoare pentru brazi de Craciun

decoratiuni brad craciun

Mai intai, alegeti o schema de culori in care doriti ca bradul dvs. sa fie decorat. Tonurile de culori ar trebui sa corespunda cel putin interiorului general al camerei in care este plasat bradul de Craciun si, cel mult, designului intregii locuinte. In ceea ce priveste arborele in sine, regula de baza este urmatoarea: alegem o culoare principala, fixam o a doua culoare pentru accentele ce subliniaza detaliile si adaugam sclipici – auriu sau argintiu, daca acest lucru este dorit. Rosu si auriu sau rosu si verde sunt combinatii de culori clasice, atemporale, dar exista si alte optiuni.

Favorita anului trecut – culoarea alba – este inca relevanta, dar acum se adauga argintiu compozitiei. Puteti alege una dintre aceste culori ca baza sau le puteti combina. Bradul de Craciun artificial alb stralucitor este potrivit pentru interioare discrete in stil scandinav sau minimalist. In acest caz, veti avea nevoie de o beteala alba, nu foarte stralucitoare.

Jucariile vor fi, de asemenea, in culori reci (nu este recomandat sa le combinati cu cele calde) – albastru deschis, cenusiu, in general, culori pastelate cu tendinta spre frig. Acordati atentie urmatoarelor game: alb-bej, violet-albastru, vernil-verde. Cat despre rosu, cea mai traditionala culoare de Craciun, exista o dezbatere. Principalul argument al oponentilor sai este ca 2022 este anul Bivolului Alb de Metal si fiecare taur care se respecta ar trebui sa fie furios la vederea acestei culori.

Pasul doi – decideti asupra compozitiei

Veti fi surprins, dar se dovedeste ca exista anumiti algoritmi pentru decorarea unui brad artificial de Craciun, subordonati schemelor literalmente verificate geometric. Modul inelar de a decora bradul este mai aproape de clasicii familiari tuturor, deci nu necesita multa munca. Este simplu – agatam globulete sau alte jucarii cu propriile maini, cele mai mari in partea de jos, cele mai mici mai aproape de varful pomului, iar in cerc completam totul cu ghirlande sau beteala.

La modul spiralat de decorare a bradului de Craciun incepem cu ghirlande sau panglici, le aranjam in spirala de sus in jos. In acest sens, adaugam jucariile astfel incat cele de aceeasi culoare sa reprezinte o spirala. Pentru fiecare, alegem o noua nuanta, este important doar sa fie combinata cu cea precedenta. Puteti decora intr-o singura culoare, apoi puteti incerca sa schimbati forma si aspectul jucariilor.

Tendintele cheie prezentate la recentul eveniment „Christmasworld 2021-2022” sunt destul de calme. Principala tema a expozitiei a fost „Afaceri de familie”. Organizatorii au dorit sa reaminteasca faptul ca lumea din jur se schimba, se complica, dar nu exista nimic mai valoros decat familia.