Zodia Gemeni

Compatibilitatea semnului Gemeni cu celelalte zodii

Pentru Gemeni, cea mai mare valoare in dragoste este intalnirea mintilor deosebite. O dezbatere fascinanta este cel mai bun afrodisiac pentru el, intrucat semnele aeriene apreciaza inteligenta si spiritul deasupra tuturor celorlalte. Daca Gemenii apreciaza un partener ca fiind un interlocutor inteligent, atunci sansele de a-l castiga sunt mari. Si daca, in plus, ii impartaseste fanteziile si obiceiul de a fi „cu capul in nori”, atunci sansele de reusita sunt dublate.

Caracteristicile semnului Gemeni

Gemenii dinamici sunt atrasi de intalnirea cu oameni noi. Acest semn inzestrat cu un optimism universal gaseste intotdeauna ceva pozitiv in fiecare partener. Este fascinat de prospetimea sentimentelor la urmatoarea intalnire. Cand va intalniti cu Gemenii, acordati-le timp sa intelegeti ce ii determina: curiozitatea sau afectiunea cordiala. Chiar daca apare o simpatie autentica, pentru Gemeni poate fi dificil sa faca urmatorul pas. Desi viseaza la iubirea adevarata, acestia tin foarte mult la propria lor independenta. Inainte de a incepe o relatie serioasa, ei doresc sa se asigure ca cel ales nu le incalca spatiul personal. In plus, solicitantii pe mana si inima Gemenilor trebuie sa ia in considerare natura lor dubla. Partea inversa a monedei este ascunsa sub masca unui coleg vesel si glumet. Chiar daca Gemenii sunt indragostiti, le este incredibil de greu sa-si marturiseasca sentimentele. Calitatea fundamentala a reprezentantilor acestei zodii este aceea ca nu sunt gelosi. Ei insisi ofera „jumatatii” lor multe motive de gelozie. Gemenii au nevoie de o auto-afirmare constanta, inclusiv in randul persoanelor de sex opus. Gemenilor nu le place sa fie obligati. Ideea de a incepe o familie ii vine la o varsta destul de matura. Dupa ce s-au indragostit, nu le este frica sa-si stabileasca propriile reguli pentru modul in care se vor construi relatiile.

Semnele cu care Gemenii sunt compatibili

Gemenii realizeaza cea mai buna compatibilitate cu reprezentantii elementului foc, respectiv Berbec, Leu si Sagetator. Combinatia aer-foc in astrologie este considerata benefica. Flacari incandescente se aprind intr-un foc luminos de dragoste sub rafalele de vant ale Gemenilor. Intelegerea acestor flacari inspira ambii parteneri in egala masura. Cat timp va fi posibil sa pastrati un semn Gemeni, depinde in mare masura de varsta si de circumstante. Este posibil ca un cuplu tanar sa nu aiba suficienta intelepciune si experienta de viata pentru a dezvolta cu succes o astfel de relatie. In timp ce partenerii maturi au o compatibilitate favorabila ce garanteaza aproape intotdeauna succesul. Ei sunt capabili sa transforme o valvataie stralucitoare de emotii intr-o ardere continua a doua inimi. Ambele elemente sunt straine de pesimism, sunt inspirate de tot ceea ce este neobisnuit. Ambii parteneri uita repede nemultumirile reciproce, ceea ce ofera relatiei un potential excelent de reinnoire.