Te temi de dentist? Nu uitați să vă anulați întâlnirea cu zile mai devreme decât sau nu vă mai prezentati deloc. Te simți neajutorat și inconfortabil în scaunul de la stomatolog? In caz că sunteți, sa stiti ca nu sunteți singurii. Peste 75% dintre americani sufera de fobie dentară, iar 10% sunt extraordinar de îngroziți și reticenți în a obține o verificare dentară. Asa este o mulțime de oameni!

În acest articol, trebuie să ne întrebam de ce ființele umane se tem sa mearga la un cabinet stomatologic zambetdent.ro și pașii pe care îi puteți face pentru a vă ajuta să mergeți la medicul dentist mult mai relaxat.

dentist

stomatolog

De ce oamenii se tem de dentist?
Există destul de multe motive pentru care oamenii dezvoltă o frica teribilă pentru dentist. De la personalitățile dure, la daune, la experiențe oribile, toate acestea pot avea un efect asupra unei persoane începând din copilarie. Anxietățile maxime sunt la tineri.
Alții nu vizitează o clinica stomatologica zambetdent.ro pentru că experimentează că nu mai au control. Nu este placut sa lasi o persoana pe care tocmai ai cunoscut-o sa iti lucreze in gura cu instrumente metalice.
Am efectuat o examinare și am obtinut câteva date interesante despre cei care au fobie dentară. Există câteva ființe umane care aleg să mănânce cele mai moi alimente, spre deosebire de alimentele mai dure, pentru a evita stricarea smaltului și nevoia să meargă la medicul stomatolog. Persoanele care au cazuri reale de fobie dentară petrec multi ani cu dureri de dinți sau boli gingivale.

Un medic dentist merge cam la fel ca un rollercoaster. Rollercoasters au pericolele lor, totuși pericolele sunt minime si este construit pentru a maximiza protecția tuturor. Dentistul seamănă mult cu rollercoaster. Suntem înfricoșati la început, dar pe termen lung vă puteți plimba cu un zâmbet față de dvs. și vă puteți simți mai bine în privința sănătății.
Dentistul nu este un om teribil. Nu suntem aici pentru a vă smulge dintele și pentru a vă chinui isteric. Suntem aici pentru a vă prezenta îngrijirea orală și remedierea satisfăcătoare care trebuie luate.

Sfaturi pentru a triumfa peste frica de dentist
Comunicați medicului dentist ingrijorarile dvs! O regulă standard pe care trebuie să o urmați este să vă identificați constant grijile și nevoile. Medicul dentist nu este întotdeauna telepatic, nu vă poate studia gândurile. Exprimandu-ți temerile, dentistul tău poate fi capabil să-și reglementeze practica și tehnica pe care ți-o dorești, astfel încât să te simți mai confortabil și deasupra emotiilor asociate tratamentului dentar.